Presidenttiehdokas Paavo Väyrysen kanta on suomalaisten selkeän enemmistön kanta!

10.01.2018 17:41

Taloustutkimuksella teetetystä verkkokyselystä käy ilmi, että 58 prosenttia vastaajista kannattaa kovaa linjaa maahanmuuttoasioissa, eli viranomaisten toimivaltuuksien lisäämistä ja maahanmuuttopolitiikan kiristämistä. Julkaistu 24.08.2017. Verkkopaneelina toteutettuun kyselyyn vastasi 1 177 ihmistä. Virhemarginaali on noin 3 prosenttiyksikköä.

Pohjoismaissa ja Suomessa kannattaa EU-liittovaltiota vain noin joka kahdeksas, kun vastustajia on noin joka toinen. Suomessa vastustus on lisäksi erityisen korkea. (Ein Drittel der Deutschen für Vereinigte Staaten von Europa, Dezember 28, 2017). http://www.peternyberg.net/.../liittovaltion-kannatus-meilla.../

Kysymykseen: "Tulisiko Suomen liittyä sotilasliitto Naton jäseneksi?" YLE/Taloustutkimus sai v. 2017:n lopulla seuraavat vastaukset: Kyllä 19 %, Ei 53 %, Ei osaa sanoa 28 %. Ylen Taloustutkimuksella teettämä kysely toteutettiin 29.11.–5.12.2017.

Kirjassaan "Hyvinvointivaltion loppu" Antti Kujala ja Mirkka Danielsbacka toteavat, että Suomessa hyvinvointivaltio on sekä ennen 1990-luvun lamaa että sen jälkeen nauttinut laajaa kannatusta kansalaisten keskuudessa. Suomalaiset kannattavat niin julkisia tulonsiirtoja, kuin hyvinvointipalveluita ja suhtautuvat näiden heikennyksiin kriittisesti.

Nämä edellä mainitut, meille ja Suomelle erittäin tärkeät seikat, ovat nimenomaan niitä, joissa Paavo Väyrysen kanta on meidän selkeän suomalaisten enemmistön mielipiteiden mukainen! Tulevissa presidentinvaaleissa on kysymys siitä, että äänestääkö Suomen kansan enemmistö oman kantansa ja itsensä puolesta vai sitä vastaan?